12 Haziran 2012 Salı

Cilt Soyma Yöntemleri

Cilt soyma yöntemlerini evde uygulayarak gereksiz masraf yapmaktan kaçınabilirsiniz. Güzellik sırları serisine peeling uygulamaları ile devam ediyoruz.
Deriyi soyma pürtüklü bir yüzey kullanarak deriyi ovma (genellikle banyodan önce), cilt yüzeyindeki ölü hücreleri kazıma, dolaşımı arttırma ve cildi parlak hale getirme işlemidir.
Eğer hassas bir cilde sahip beniz, lütfen soyma işleminden vazgeçmeyin. Hafif hafif başlayın ve kısa sürede çok daha zorlu ovma ve sürtünmelere dayanıklı hale geleceksiniz.
Birkaç cilt lekesi gördüğünüzde telaşa kapılmayın; cildinizin pislikleri sıyırıp atmaya başlamasında bunlar normaldir ve cildiniz sağlığına kavuştukça bunlar da kaybolacaktır.
LİF KABAĞI SÜNGERİ İLE CİLT SOYMA
Marketlerde değişik lif kabağı ürünlerine rastlamanız mümkündür. Bütün lif kabağını, bir kısmını kesip bir kesenin içine dikmeyi veya yumuşak kısımlarını kesip yüzünüz için bir parça hazırlamayı deneyin.
Gerekli Malzemeler: Lif kabağı, tercih ettiğiniz biçimde olabilir.
Kullanım: Lif kabağını su ile ıslatın ve cildinizi canlandırmak için bütün vücudunuzu ovun. Onu duştan önce ölü deriyi soymak için de kullanabilirsiniz.
Küvetin içinde ayakta durarak, kol ve bacaklardan başlayıp gövdeye doğru dairesel hareketlerle vücudu lif kabağı ile ovun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder