21 Haziran 2012 Perşembe

Aşkı Körüklemek Şart!

İş hayatı, arkadaşlar, aile büyükleri, çocuklar…
Birlikteliğinizin ayakta kalabilmesi için ne kadar zamanınız kalıyor?
Eşinize ya da sevgilinize karşı sorumluluklarınız olduğunu unutmayın. Birlikte zaman geçirebileceğiniz ve daha da önemlisi nefes alabileceğiniz zamanı ilişkiniz için ayırmanız şart. Sürprizler romantizmin devamı için anahtar görevi görüyor.
Uzun ilişkilerdeyse zaman zaman unutulabiliyor. Özel günleri önemsemeseniz bile doğum günü ya da yıl dönümleri ilişkinin dinamitleri olabiliyor. Değerlendirmeniz şart! Bir yemek rezervasyonu, bir konser bileti ya da ufacık bir hediye almak… Bunlar ikinize de iyi gelecek emin olun!
BİR İŞ GÜNÜ KEYİFLİ GEÇEBİLİR Mİ?
Her gün işe gitmek sizi mutlu ediyor mu? Cevabınız evet ise kesinlikle azınlıktasınız. Yapılan bir araştırmada bu soru 3 bin kişiye soruldu.Katılımcılardan sadece yüzde altısı işlerini sevdiğini söyledi.Eğer siz geri kalan yüzde 94′ün içerisinde olduğunuza inanıyorsanız, biraz kaçamak yapmak size iyi gelebilir
Abartmamak koşuluyla internette ufak bir tur atmak, gazete okumak ya da kulaklıklarınızı takıp en sevdiğiniz şarkıyı gün içerisinde dinlemek size iyi gelebilir. İşten kaçtığınızı düşünüp kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu küçük numaralar daha verimli çalışmanızı sağlayacak. Boş boş bilgisayara bakmaktan daha iyi olduğu da bir gerçek. Aman dikkat kendinizi çok kaptırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder