29 Mayıs 2012 Salı

Şeker Hastalığı Ameliyatı

Şeker hastalığının çok zor ve tedavi edilmesi gereken bir hastalık olduğunu artık biliyoruz. Ancak tedavi sürecinde ne kadar başarılıyız acaba? Öncelikle tıp doktorları şeker hastalığını tedavi etmede birçok durumla uğraşmış ve son çare olarak insülin tedavisinde ortak karar almışlar ve uygulamalar uzun seneler devam etmektedir.


Ancak son yıllarda şeker hastalığı ile ilgili olarak farklı bir tedavi yöntemi ortaya çıkmış kişiler bu konuda kesin çözüm sağlayacağı umudu ile bu tedavi şeklinin yaygınlaşmasını beklemektedirler. Bu tedavi şekli şeker hastalığı ameliyatı evet yanlış duymadınız. Artık şeker hastalığı olan kişiler ameliyat edilebilecek ve ameliyatla düzgün çalışmayan hormonlar düzgün çalışır hale getirilebilecek.


Ancak bu uygulama şu anda sadece tek bir hastanede yapılmakta ve yaygınlaşmadığından ötürüde çoğu kişi zaten yaptıramamaktadır. Yaygınlaşma süreci oluştuğunda eminiz ki bu konu ile ilgili çok fazla akım olacak herkes doktoru ile bu konuyu konuşacaktır. Eğer şeker hastalığı ile ilgili olarak ameliyat gerçekleştirilirse o halde şeker hastalığında insülin tedavisi durdurulacak kişiler eski yaşamlarına geri dönebileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder