25 Mayıs 2012 Cuma

Moda

Moda içeriği her sezon yeni olarak çıkan ve kimsenin üstünde olmadan her yıl yenilenen giyim trendleri anlamını taşır. Moda olan ne varsa siz onları alır ve giyersiniz ve bir müddet sonra modası geçer eskir. Yeni modalar çıkar. Dolayısı ile moda kelimesinin anlamı büyüktür aslında siz ne tarz bir modadan hoşlanıyorsunuz.


Herkesin beğenileri ve istekleri birbirinden farklı dolayısı ile bu durumda en çok hoşunuza giden bir ürün de sizin için moda olabilir. Ancak gerçek anlamı her yıl yeni ve trend olan ürünler anlamını taşır. Bu bir kıyafet olabilir veya ayakkabı olur veya gözlük olur veyada iç çamaşırı modeli olur ürün çeşiti ne olursa olsun modası gelen veya moda olan her şey bir zman sonra söner gider. Asıl önemli olan kişilerin kendine yakıştırdığı ve üstlerinde güzel duran ürünlerdir. Tabi modayı da takip etmek gerekir.


Bu yıl mesela hangi renkler moda morlar, kırmızılar,yeşiller gibi birçok renk moda. Ancak herkese bu renkler yakışır mı bu çok önelmiş ve bu renklerin nasıl aksesuarlarla bütünleştirileceği de çok önemli olup modayı kendinizin yaratması gerekmektedir. Kelime anlamı yenilikler olan moda sözcüğü trend ürünler neler ise o ürünleri ön plana çıkarır. Ön planda olan şeyler önemlidir. Ön planda olan kıyafetler ayakkabılar çamaşırlar gibi ürünlerde b mutlaka kumaş farklılıkları renk kombinasyonu ve bir değişiklik bulunmaktadır.

1 yorum: