29 Mayıs 2012 Salı

Kot Pantolon

Kot pantolonlar özellikle birçok renkli serisi ile geçiş yapmaktadır. Kot pantolonlar çeşitlerine ayrılırlar. Dar kotlar, trend kotlar, yüksek belli, düşük belli olanlar gibi birçok özelliği olan kot çeşidi bulunmaktadır. Kot pantolonun özellikle duruşu oldukça önemlidir. Bu önemlilik hem kadınlar hem erkekler için önemlidir. Kot pantolon seçenekleri özellikle mavi olarak ve lacivert olarak çok fazla tercih edilirler. Tüm t-shirtler le kazaklarla, tuniklerle, gömleklerle kombine edilen kot pantolonlar ayrıca kullanım kolaylığı ile de dikkat çekmektedir. Bayanlar tarafından ceketle birlikte kullanılan kot pantolonlar ve erkekler tarafından da ceketlerle birlikte kullanılmaktadırlar.


Kot pantolonun çok önemli bir özelliği hem spor şıklığı tamamlaması hem klasik spor şıklığı tamamlamasıdır. Kot pantolonlarda özelliklerden biride ter yapmama özelliğidir. Kot pantolonlar eskiden sadece spor olarak bilinirdi spor ayakkabılarla kombine edebileceğiniz gibi aynı zamanda da ceketlerle ve klasik ayakkabılarla da kombine ederek şıklığınızı oluşturabilirsiniz. Özellikle düşük bel kot pantolonlar bayanlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Kişilerin tarzı ve kişisel özellikleri ile aldıkları giyim eşyaları tamamen bağdaşmaktadır.


Kot pantolonların özellikleri arasında yer alan iplik dokumaları sayesinde kolay eskimeyen uzun yıllar giyebileceğiniz ve kullanabileceğiniz bir üründür. Dolayısı ile kot pantolonlar denildiğinde mavi olarak kullanılan kot pantolonları her tür renklerle kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılarla kullanırsanız üzerine gömlek veya t-shirt giyerseniz spor şıklık yaratmış olursunuz. Bayanlarda kot pantolonlarla çok şık olmaktadırlar şık olmalarının yanı sıra topuklu ayakkabılarla oldukça dikkat çekmektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder